Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn inschrijfgeld/sponsorpakket betalen?

In het aanmeldformulier kun je aangeven hoeveel teams je wilt inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi. Van deze totale kosten ontvang je  van ons een digitale factuur.

Hoeveel mensen zitten er in een beachvolleybeal team?

Bij dit evenement is een team van maximaal 6 personen gewenst. Eventueel is 5 personen mogelijk. Wij zullen dan vragen aan de tegenstander van 6 om met een wissel te spelen.

Ik wil jullie evenement wel steunen, maar kan/wil niet volleyballen; wat kan ik doen?

Geweldig dat je ons evenement wilt steunen! Voor bedrijven is er een mogelijkheid om sponsorpakketten te kopen. Daarnaast is het mogelijk om een bedrag te doneren, iedere bijdrage is welkom!

Ik wil wel meedoen, maar kan niet (goed) volleyballen, is dit een probleem?

Het doel van dit evenement is lekker sporten, plezier maken en (figuurlijk) stil staan bij deze zeldzame (stofwisselings)ziekten. Weinig ervaring met volleyballen is geen probleem.

Mijn bedrijf wil graag sponsoren; welke mogelijkheden zijn er?

Op de tabpagina Sponsorpakketten vind je meer informatie over de sponsorpakketten en kun je je keuze aangeven.

Ik heb mij ingeschreven voor het toernooi/aangemeld voor een sponsorpakket maar ik zie geen bevestiging.

Graag willen we je vragen om een mail te sturen naar charity.angels@psr-group.com; wij laten je zo snel als mogelijk weten of de inschrijving/aanmelding is gelukt.

Tot wanneer is het mogelijk om in te schrijven voor het toernooi?

Maandag 11 februari 2019 is de uiterste inschrijfdatum. Bij veel aanmeldingen zullen we de inschrijving eerder sluiten, meld je daarom direct aan!