SPORT MEE VOOR HET VLINDERKIND

Epidermolysis Bullosa (EB) is een erfelijke, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening die blaren op de huid doet ontstaan. Bij gezonde mensen ontstaan deze blaren alleen na langdurige wrijving op de huid, zoals voetblaren door verkeerd zittende schoenen of na een lange wandeling. Bij zware EB-patiënten ontstaan blaren al door de lichtste wrijving van alledaagse dingen. Bijvoorbeeld door douchen, kauwen, knuffelen of het dragen van kleding of schoenen. Kinderen met deze ziekte worden ook wel vlinderkinderen genoemd, aangezien hun huid zo teer is als vlindervleugels. Sporten is voor deze kinderen dan ook niet vanzelfsprekend. Vandaar dat dinsdag 06 maart 2018 bij ons in het teken zal staan van deze ziekte. Deze dag hopen we al sportend geld op te halen waarmee de patiëntenvereniging voor mensen met EB ‘Debra Nederland’ zich kan inzetten om de kwaliteit van leven en zorg voor deze patiënten te verbeteren.

Wij nodigen uw bedrijf van harte uit om met ons mee te sporten en deel te nemen aan een door PSR georganiseerd indoor beachvolleybaltoernooi op dinsdagavond 06 maart 2018. Vol gezonde energie zetten wij ons samen in voor de Vlinderkinderen. Naast het steunen van dit goede doel is deze sportieve activiteit uitstekend geschikt om als bedrijf iets leuks te ondernemen. Een compleet verzorgde avond!

DEELNAME VOLLEYBALTOERNOOI
Inschrijven kan per team van maximaal 6 personen via het contactformulier onderaan deze pagina.

INSCHRIJFGELD:
€ 250,- per team excl. BTW
Inclusief: deelname aan toernooi, dinerbuffet, consumptiemunten.

PROGRAMMA:
17:30 – 18:00 uur Ontvangst
18:00 – 19:00 uur Dinerbuffet
19:00 – 21:30 uur Beachvolleybaltoernooi
21:30 – 22:00 uur Finales + prijsuitreiking
22:00 uur               Borrel

Mochten er dieetwensen zijn, dient u dit aan te geven op het contactformulier.

Extra eters kunnen worden opgegeven via charity.angels@psr-group.com. Hiervoor betaald u  €20,00 per persoon.

SPONSORING:
Mocht u en uw bedrijf deze dag niet mee kunnen sporten, dan nodigen wij u uiteraard van harte uit om een donatie te doen. Voor uw gemak bieden wij verschillende pakketten aan om ons doel te sponsoren. U bent dan natuurlijk uitgenodigd voor het dinerbuffet.

LOCATIE:
The Beach
Oosteinderweg 247
1432 AT  Aalsmeer

Vereniging Debra Nederland:
www.debra.nl

Vlinderkind:
www.vlinderkind.nl

PSR Orphan Experts:
www.orphandrugexperts.com

VEILING ‘TWEE VLINDERS’

Naar aanleiding van het evenement wat PSR organiseert op 6 maart voor de Vlinderkinderen (zie Charity Angels website met alle informatie) is het idee ontstaan om met PSR collega’s het schilderij Twee Vlinders’ (80x50) te maken en deze te veilen aan de hoogste bieder.

Heb jij een mooi plekje voor dit schilderij, geef dan je bod door op: charity.angels@psr-group.com onder vermelding van schilderij ‘Twee Vlinders’ en misschien hangt deze kleurrijke verschijning binnenkort bij jou aan de muur.

Het opgehaalde bedrag zal rechtstreeks naar patiëntenvereniging Debra gaan.

De (stille) veiling is open tot 6 maart. De hoogste bieder wordt  tijdens het evenement bekend gemaakt  ( in overleg met de bieder

.

SPONSOREN

WAT GEBEURT ER MET MIJN DONATIEGELD?
Ongeveer 29 – 41% (afhankelijk van het aantal deelnemende groepen; hoe meer groepen er inschrijven hoe hoger het percentage) van het inschrijfgeld, alle donatiegelden en sponsorgelden zal worden gedoneerd aan Vereniging Debra Nederland. Met dit geld kan Debra Nederland zich inzetten om mensen met EB even de zorgen van de dag te doen vergeten.

Het idee voor dit evenement is ontstaan vanuit PSR Orphan Experts. PSR is gespecialiseerd in het begeleiden van klinisch geneesmiddelenonderzoek en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen tegen zeldzame ziekten. Neem contact op met de ‘PSR Charity Angels’ voor vragen en extra sponsormogelijkheden. Wij waarderen elke bijdrage.

Contactgegevens: T: 023-5563220 I E: charity.angels@psr-group.com

* PSR zet zich belangeloos in voor dit evenement. Inschrijfgelden, donatiegelden en sponsorgelden, minus de kosten voor The Beach, komen ten goede aan Debra Nederland.

.

Inschrijven met een team

Geef je op met een team van 6 personen

Sponsorpakketten

Diverse mogelijkheden voor organisaties

Donatie

Vereniging Debra Nederland is geholpen met elke gift