WAT HEB IK GEMIST?

 We hebben meer dan €5500 opgehaald met het PSR ‘Rare-disease-day’ Volleybal evenement!

Deze succesvolle avond begon met een hapje en een drankje voor alle teams, sponsoren en supporters. Daarna werd er door Ergomed een cheque overhandigd van 1500 euro aan Debra Nederland om een onbezorgde dag voor zowel de Vlinderkinderen als hun ouders te organiseren.

Tijdens het toernooi werd er letterlijk gevlogen om die ene bal te raken. De inzet was dan ook groot: een prachtige taart voor de winnaar van elke poule.

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie bijdage; Labré Advocaten, iFocus, OCS Life Sciences, Google, Cocensus, HolandBio, Schenk Makelaars, Boehringer Ingelheim, ProQR, Riksja, De Raad Makelaars, Ergomed en de deelnemers en vrijwilligers van PSR. Het was een prachtige avond.

 Voor degenen die achter het net vissen, wees gerust! Volgend jaar gaan we weer een mooi evenement organiseren om nog meer bekendheid te creëren voor een zeldzame ziekte en geld op te halen om mensen met zo’n ziekte een steuntje in de rug te kunnen geven. Dus houdt deze website in de gaten voor nieuwe aankondigingen.  Tot volgend jaar!

Vereniging Debra Nederland:
www.debra.nl

Vlinderkind:
www.vlinderkind.nl

PSR Orphan Experts:
www.orphandrugexperts.com

SPONSOREN