Alles wijst erop dat we redelijk vloeiend onze overstap hebben gemaakt naar ons nieuwe kantoor. Het verhuisteam bloost nog na van alle lovende woorden en we zijn erg blij en trots op het resultaat. Na 2 weken thuiswerken heeft iedereen zich weer in werkkostuum gehesen en trotseren collega’s weer de dagelijkse Herfst-files. Gelukkig eindigt deze (barre) tocht bij ons mooie, warme, nieuwe nest.

Het betrekken van je nieuwe werkplek is misschien het best te vergelijken met het in gebruik nemen van een nieuw bed of het aantrekken van je nieuwe jeans na de eerste wasbeurt. Je ligt nog niet echt lekker, de matras heeft zich nog niet helemaal kunnen vormen naar je lijf, het warme holletje wat je had in je oude bed is weg en ook de nieuwe dekens schuren….net als die spijkerbroek schuurt en nog even ‘uitgelopen’ moet worden, voordat ie zich fixeert in de perfecte pasvorm. Zo perfect dat je eigenlijk geen andere broek meer aan wil…. Ons kantoor is een plek van ‘thuiskomen’ en een plek van ‘noeste arbeid’ en is ook als dusdanig ingedeeld. (door M.Blommers)

Kom gerust eens langs en neem een vrijblijvend kijkje in onze nieuwe keuken! Maak kennis met (potentiële) collega’s om te horen hoe het hun bevalt bij PSR. Van dichtbij beleven waarom wij ons inzetten voor mensen met een zeldzame ziekte. We Care About Rare! Meer weten over werken bij PSR Orphan Experts of via ons aan de slag gaan bij een klant? Je kunt met ons (Inge, Mariam, Marjolein, Matthijs) mailen, bellen, langskomen, een brief sturen of alleen eens door het raam spieken. Je vindt ons voortaan op: Antareslaan 41, 2132 JE Hoofddorp.