Carrière advies

Sta je net aan het begin van je carrière of heb je al een aantal jaar gewerkt maar heb je het gevoel dat je niet op je plek zit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend carrière advies. Samen met onze recruiters ga je voor jezelf een traject uitzetten, waarbij je talent, kunde en ervaring koppelt aan je werkplezier. Aan het eind van het gesprek heb je nieuwe ideeën, inspiratie en aanknopingspunten voor een hernieuwde start van je professionele carrière.

Carrière advies
Recruitment advies

Recruitment advies

Kun je als werkgever maar moeilijk je vacatures vullen? Vraag je je weleens af waar de geschikte kandidaten te vinden zijn? Heb je vragen over ontwikkelingen binnen je sector of type vacature? Of heb je hulp nodig bij het uitzetten van een effectieve recruitment strategie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook als je niet direct een vacature bij ons uit wilt zetten, helpen we je graag!

Upload je CV

Vul het onderstaande registratieformulier in en voeg je CV toe. Op deze manier registreer je jezelf in onze database. Eén van onze consultants zal vervolgens persoonlijk contact met je opnemen.

Je persoonlijke gegevens zullen vertrouwelijk worden verwerkt en geregistreerd volgens ons privacy beleid. Zonder jouw toestemming zullen wij jouw gegevens (waaronder jouw CV) nooit verstrekken aan derden.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Selecteer je cv bestand