Ik zoek een baan…

Jij bepaalt! Wij zijn de adviseurs die je ondersteunen richting een nieuwe uitdaging; de volgende stap in je carrière. Functie inhoud, cultuur organisatie, type leidinggevende, communicatie/werk stijl, arbeidsvoorwaarden, balans werk-privé; zijn hierbij belangrijke gespreksonderwerpen Samen gaan we op zoek naar het pakket dat het beste past bij jouw persoonlijke situatie, ook aangaande contract vorm. De basis:

  • Werving & Selectie
    Traject richting een tijdelijk of vast contract bij een werkgever
  • Detachering
    In dienst bij PSR Pharma Resource en tijdelijk in opdracht bij (diverse) opdrachtgevers met uitzicht op een vast dienstverband (indien gewenst)
  • Interim
    Jij de ondernemer, wij de intermediair die faciliteert richting opdracht en o.a. zorgt voor vlekkeloze facturatie

Klik voor actuele vacatures

Ik zoek een professional…

Organisaties die behoefte hebben aan geschikte professionals worden door ons gesteund en begeleid in hun zoektocht. Wil je als organisatie je wervingstraject uitbesteden aan een recruiter die jouw organisatie en vacature begrijpt en een ruim netwerk heeft? PSR koppelt een recruiter aan jouw vacature op basis van deskundigheid, netwerk, communicatiestijl en beschikbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat je een contactpersoon krijgt die makkelijk benaderbaar is en waarmee je direct kan schakelen. Zodra je vaker met ons werkt, krijg je vanzelfsprekend een toegewezen recruiter. Samen met hem/haar ga je in gesprek om het profiel van de vacature goed te doorgronden en duidelijke afspraken te maken. Eventueel kan de recruiter jou helpen met het opstellen van een pakkende profieltekst voor de functie. Vervolgens worden mogelijke kandidaten geworven, persoonlijk benaderd en gescreend. Zoek je een nieuwe werknemer of een tijdelijke kracht? Bij ons kun je terecht.