Onze aanpak

CV’s, diploma’s en andere certificaten van geschiktheid zeggen ons niet zoveel en vinden wij van ondergeschikt belang. Bij ons draait het om wat jij belangrijk vindt in je werk. Waar hecht jij waarde aan? Wat zorgt ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat? Deze elementen vormen de kern van jouw succes.

Opleiding, werkervaring en ontwikkelde vaardigheden spelen natuurlijk een rol bij het vervullen van een (nieuwe) functie. Echter zonder te begrijpen wat jou intrinsiek motiveert, wat je drijft en waar jij blij van wordt in een professionele setting, zal je naar onze mening nooit echt grip kunnen krijgen op welke functie & organisatie het beste bij jou past.

Focus ligt bij ons op kernkwaliteiten, communicatiestijl en persoonlijkheid. Daarnaast hanteren we een methode die plezier en prestatie aan elkaar verbindt . Een denkwijze die ons de mogelijkheid biedt om in gesprek te gaan over kwaliteiten, ambities en ontwikkelmogelijkheden. Deze methode hebben we uitgewerkt in een selectie-instrument, dat we gebruiken om drijfveren, motivatie, leer- en managementstijlen van zowel kandidaat als organisatie in kaart te brengen en aan elkaar te koppelen.

Middels een score op onderstaande gebieden stellen we jouw persoonlijk profiel op. Een indicatie van die elementen die jouw plezier in werk bepalen.

Je werkplek doet ertoe. Wat iemand ook doet – denkwerk, handwerk, samenwerk –, iedereen presteert beter op een gelukkig makende werkvloer. Zo’n werkplek ervaar je in kleine en grote dingen. Bijvoorbeeld een verzorgd gebouw; goede koffie plus tien theevariaties; een veilig lab; flexibele werktijden; een vrolijke groet van collega’s; inkomenszekerheid en een snelle IT-helpdesk.

Van goede relaties worden mensen gelukkiger, en dat werkt door in álles. Zo hebben gelukkige mensen meer kans op (goede) relaties, wat de kans dat je goed kunt opschieten met je collega’s en managers groter maakt, wat wérken leuker maakt. Tel daarbij op dat mensen met een sterk sociaal netwerk gezonder zijn en langer leven, en je ziet een werkvloer met open en betrokken werknemers voor je, met collega’s die niet bang zijn elkaar om hulp te vragen en het fijn vinden om met elkaar samen te werken.

Complimenten geven en krijgen, successen vieren: daar worden werknemers gelukkig van. We zijn op ons best in een werkcultuur waarin leidinggevenden vertrouwen hebben in onze kunde en inzet. Vrijheid, verantwoordelijkheid en autonomie doen wonderen voor werkgeluk; zelf bepalen hoe je je werk doet maakt dat je het béter doet. Creatiever, productiever. En is er naast waardering voor jou en je werk ook een veilige en open werksfeer? Een cultuur waarin je de ruimte krijgt te werken zoals jij dat het liefste doet, waarin je heus wel eens een leerzame fout mag maken? Dan komen de beste ideeën geheid tot volle bloei.

Een mens is tegelijk zijn eigen leerling én meester: al werkende in het vak wat je hebt geleerd, zie jij zelf het beste wat je bij kunt leren om te verbeteren en te verdiepen. In een gezonde en gelukkige organisatie is ruimte voor talentontwikkeling en (nieuwe) loopbaanmogelijkheden. Iets nieuws leren betekent vooruitgang – voor jou, voor de organisatie, voor je carrière. Let wel: wanneer mensen zélf hun leerdoelen bepalen, is het effect van vooruitgang positiever en productiever dan bij opgelegde leerdoelen.

Zonder jou draait de aarde weliswaar onverstoorbaar door, maar in je werk ben je wel degelijk een onmisbaar radertje. Jouw werk doet er toe: voor je collega, voor je baas, voor een patiënt, voor de samenleving. Betekenisvol werk motiveert en inspireert. Het maakt vrijgevig, en (uit)delen maakt mensen gelukkig. Gelukkige mensen op de werkvloer gaan verder dan taakomschrijvingen: je helpt een collega ondanks hoge werkdruk, deelt je kennis, biedt een luisterend oor. Met je werk draag je bij aan het grotere geheel.

Ons Team

Inge Dijkstra

Inge Dijkstra

Coordinator Recruitment & Communications

inge.dijkstra@psr-group.com
Telefoon: 023 556 3223
Mobiel: 06 4167 8007
Mariam al Saleem

Mariam al Saleem

Recruitment Consultant

mariam.alsaleem@psr-group.com
Telefoon: 023 556 3223
Mobiel: 06 1841 7722
Marjolein Kempes

Marjolein Kempes

Happiness Officer, External Coach & Trainer

marjolein.kempes@psr-group.com
Telefoon: 023 556 3236
Mobiel: 06 1846 4357